Workshops

Workshops voor volwassenen:

Ben je op zoek naar een leuke creatieve happening en wil je de creativiteit volop laten stromen?

In een workshop bij In Tha Mood kun je met vrienden, vriendinnen, familie of met je partner terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. In 2,5 uur tijd wordt er een eigen moodboard gemaakt van papier-maché. Geschikt voor familiefeestjes, vrijgezellenfeesten of vriendinnenavondjes.

Vanaf € 18,50 – p.p. inclusief btw en een moodboard van ongeveer 50×50 cm.

Voor meer informatie of vragen: bel of mail

 

Workshops voor kinderen:

Wil je een leuk creatief kinderfeestje geven? Bij In Tha Mood kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit helemaal kwijt. In 2,5 uur wordt individueel of gezamenlijk een prachtig kunstwerk gemaakt van papier-maché. En wat is er nou leuker dan na afloop van het kinderfeestje je eigen kunstwerk naar huis te nemen of te bewonderen in de galerij van de In Tha Mood site!

Vanaf € 8,50 inclusief btw per p.p inclusief een moodboard van ongeveer 30×25 cm

Voor alle workshops geldt : Koffie, thee, limonade, stroopwafels en lollies zijn bij de prijs inbegrepen. In overleg is ( bijna ) alles mogelijk.

Voor meer informatie of vragen: bel of mail

 

Workshops voor bedrijven

Onder begeleiding van In Tha Mood wordt er door middel van een “ out of the box ”manier op een artistieke creatieve wijze de doelstelling van het bedrijf van een organisatie of instelling in beeld gebracht door de eigen werknemers. In groepsverband gaan de deelnemers aan de slag met verschillende illustraties, kleuren, foto’s tekeningen en wordt er gezamenlijk een moodboard gemaakt. Zo vindt iedereen zijn eigen gevoel op een positieve manier weerspiegeld in het kunstwerk en voelt elke werknemer zich verbonden aan de organisatie. Ook ideaal voor teambuilding en het in beeld krijgen van groepsprocessen.

De workshop bestaat uit twee dagdelen van 2,5 uur. Terwijl de lijm droogt is er ruimte voor een lunch. Deze kan eventueel door www.eetenco.nl  bereid worden.

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, van het doel van de workshop en van de tijdsinvestering die nodig is voor de voorbereiding. In overleg is ( bijna ) alles mogelijk.

Voor meer informatie, vragen of het aan vragen van een offerte : bel of mail

 

Mood & Food Feestje

Mood & food is een samenwerkingsverband tussen Monique Caerteling van EET& CO en Ilonka Ketzer van In Tha Mood, waarbij Monque de culinaire en Ilonka de creatieve begeleiding op zich neemt.
Meer info over Eet & Co www.eetenco.nl of 06-235 38426

Vind je het ook zo moeilijk om te kiezen wat je wilt gaan doen op een kinderfeestje? Zou je met al je vrienden willen creatief willen knutselen? Of zou je misschien met z’n allen iets lekkers willen koken? Of misschien gezellig gezamenlijk eten?

Bij MOOD & FOOD kan het allemaal!

Hoe ziet deze middag eruit? De ene helft van de groep gaat aan de slag in de keuken, om de voorbereidingen te doen, om vervolgens samen iets te kokkerellen of te bakken. Dat kan van alles zijn van cup cakes tot een echt driegangendiner (in overleg is (bijna) alles mogelijk) De andere helft gaat onder begeleiding van Ilonka aan de slag met lijm, kippengaas, papier  en maakt  individueel of gezamenlijk een mooi artistiek kunstwerk van papier-maché.

Aan het einde van het feestje gaan we gezamenlijk onze buikjes vullen met onze zelfgemaakte maaltijd of baksels. Zeg nou zelf… Wat is nou leuker om na afloop van het feestje, je eigen kunstwerk mee naar huis te nemen.

Ilonka en Monique organiseren gezellige culinaire en creatieve (kinder)feestjes op maat!

Ook voor volwassenen!!

Afspraak maken? of meer info over Mood en Food? Bel of mail :

Monique 06-235 384 26  monique@eetenco.nl
Ilonka      06-112 12 456  i.ketzer@kpnplanet.nl